COLECTIV // Bilanțul MORȚILOR a ajuns la 54 (UPDATE)

colectiv

UPDATE // Numărul morţilor a ajuns la 54, după ce un tânăr în vârstă de 22 de ani, care se afla internat la Bagdasar Arseni, a decedat joi după-amiază. Acesta avea arsuri pe mai mult de jumătate din suprafața corpului.

Numărul morţilor a ajuns la 53. Doi pacienți de la Floreasca au decedat în această dimineață, notează realitatea.net. Este vorba despre un bărbat și o femeie care aveau arsuri pe 60% din suprafața corpului, fiind și intoxicate cu monoxid de carbon și acid cianhidric. Cele două substanțe toxice au fost descoperite în doze letale în sângele celor decedați.

De asemenea, a murit și Alexandru Pascu, basistul trupei „Goodbye to Gravity”. El și-a pierdut viața după ce a aterizat pe aeroportul din Franța. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit dinainte să aterizeze pe aeroport, iar în cele din urmă medicii nu au mai putut să facă nimic ca să îl salveze. Medicii l-au resuscitat pe Alex Pascu timp de 45 de minute.

alex_pascu51_52882100

Alexandru Pascu (33 de ani) era fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă.

Doar sâmbătă şi duminică, au murit 13 persoane. Răniţii au pierdut lupta cu viaţa în urma insuficienţei organice sistemice şi a arsurilor grave.

You may also like

Comments are closed.

By