COLECTIV: 45 de morţi. A murit toboşarul trupei Goodbye to Gravity // UPDATE

colectiv5

UPDATE // 18.30 Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 45 de morţi. Ultima victimă este toboşarul trupei Goodbye to Gravity, care intrase în stop cardiorespirator în aeronava cu care urma să fie transportat la o clinică din Elveţia, transmite Mediafax.

Bilanţul morţilor de la Colectiv a ajuns la 44, după ce alte trei victime au murit în spitalele din București. Printre aceştia se află un student din Turcia, Ayberk Manci, şi Alexandra Rădulescu, barmaniţă în clubul Colectiv.

Alexandra Rădulescu, în vârstă de 26 de ani, era din Braşov şi lucra în clubul Colectiv din Bucureşti, notează antena3.ro. Aceasta era la muncă în seara în care a izbucnit incendiul şi a fost grav rănită. Ea a fost internată în stare gravă la Spitalul „Floreasca” din București, având complicaţii mari la plămâni.

Tânărul din Turcia, Ayberk Manci, venise în România prin Programul universitar Erasmus, anunţă surse citate de publicaţia turcă Haberciniz. Ayberk M. era student la Facultatea de Studii Economice a Universităţii din Izmir. El fusese rănit grav în incendiul produs pe 30 octombrie și a murit, la fel, la spitalul Floreasca, potrivit surselor medicale citate de Mediafax.

O altă victimă din Clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa la Spitalul de Arşi din București, astăzi dimineață.

Sâmbătă și duminică au murit 12 persoane dintre cele aflate în stare critică, peste 40 la număr, iar medicii susțin că pe zi ce trece decesele ar putea crește.

Incendiul în club ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club şi s-au extins spre tavan, care s-a prăbuşit peste
tinerii aflaţi în club.

colectiv

colectiv.jpg5

colectiv.jpg7

You may also like

Comments are closed.

By