Candu îl face praf pe Streleț! El spune că PDM a greşit că nu i-a oprit pe liderii „pro-europeni” din PLDM să fure de la BEM

candu

Președintele Parlamentului și democratul Andrian Candu a venit cu o replică pentru liberal-democrați pe pagina sa de Facebook. După ce, la diferite emisiuni televizate, vicepreședintele PLDM Valeriu Streleț, a spus că PD are un „sistem monstruos”, iar Maia Sandu a menționat că democrații nu mai sunt „o forță pro-europeană”, Candu a venit cu un răspuns.

„Ultimul timp observ mai multe mesaje, care vin din partea așa numiților lideri, adevărați și mai puțin adevărați, ai PLDM, care pun la îndoială, iar unii chiar declară cu voce tare, că Partidul Democrat nu este pro-european”, și-a început mesajul Candu.

„Aș vrea sa aduc aminte celor „bine informați” că PDM, prin membrii săi, atât la nivel de Guvern, cât și la nivel de Parlament, au avut o mare contribuție la toate succesele legate de aproprierea noastră fata de UE, atât la obținerea regimului liberalizat de vize, cât și la negocierea și semnarea Acordului de Asociere și DCFTA”, a enumerat speakerul.

„Cea mai mare greșeală pe care PDM a facut-o, și o asumă, este faptul ca nu a intervenit mai prompt și public în a-i opri pe liderii PLDM să fure miliardul din sistemul bancar. Iată de ce, dacă sa furi miliardul pentru PLDM este a fi „pro-european” atunci, evident, eu cu colegii mei din PDM nu vrem să fim asociați cu acestea”, a conchis democratul.

sursa: agora.md

You may also like

Comments are closed.

By