Belgia în ALERTĂ! Suspectul-cheie în atentatele din Paris ar fi fost văzut la Anderlecht

20151116_recherche

Poliţia din Bruxelles a fost în alertă joi seara, în urma unor informaţii obţinute de serviciile secrete conform cărora Salah Abdeslam, căutat în cazul atentatelor de la Paris, ar fi fost văzut la Anderlecht, informează Het Laatste Nieuws, citat de site-ul 7sur7.be.

Teroristul Salah Abdeslam, căutat activ în urma atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, soldate cu 129 de morţi, ar fi fost văzut la Anderlecht, o localitate din Regiunea Capitalei Bruxelles, citează Mediafax.

Potrivit Het Laatste Nieuws, lunetişti de elită au fost mobilizaţi, iar poliţişti bine înarmaţi au patrulat în zonele aglomerate. Cu toate acestea, nivelul alertei teroriste a rămas la 3.

Salah Abdeslam, în vârstă de 26 de ani, este un belgian care ar fi fost implicat în atentate alături de doi fraţi de-ai săi. Unul dintre a fost arestat şi celălalt a murit într-un atac de pe bulevardul Voltaire, în apropiere de sala de concerte Bataclan.

Salah Abdeslam ar fi închiriat autoturismul Volkswagen Polo care a fost folosit de atacatori şi ulterior găsit lângă Bataclan, unde 89 de persoane au fost ucise.

El a fost oprit sâmbătă de poliţie, alături de alţi doi bărbaţi, într-un vehicul din apropierea frontierei belgiene, dar a fost lăsat să plece după interogare şi verificarea documentelor.

You may also like

Comments are closed.

By