VIDEO SCANDALOS // Vlad Filat rezolvă treburile țării și face sex cu Olea! DESCIFRAREA CONVORBIRILOR

Filat

Pe un site porno a fost încărcat un film de 95 de minute în care un bărbat care seamănă cu Vlad Filat face sex cu o femeie blondă care aduce la aspect cu o jurnalistă căreia îi spune Olga. Posibil să fie doar o coincidență, însă este straniu cum ambii vorbesc româna cu accent basarabean, iar vocile sună aproape identic cu cele ale lui Vlad Filat și Olga.

Între scurtele reprize de sex, bărbatul vorbește la cele două telefoane. Reporterii moldova24 au încercat să deslușească convorbirile din materialul video.

Astfel la minutul 14:50 Filat i se adresează cuiva “Domn profesor” cu care vorbește despre  organizarea vizitei lui Băsescu la Chișinău. Din sursele apropiate președinteui PLDM (aflat în arest), Filat folosea de obicei asemenea adresare atunci când discuta cu președintele Nicolae Timofti.

Peste o oră, la minutul 1h: oo min: și 12 sec.  bărbatul vorbește chiar cu Traian Băsescu. Peste foarte puțin timp, la 1:02:51, îl parodiază pe Băsescu și îi spune amantei blonde că Băsescu îi transmite salutări.

La 1:15:00 vorbește cu Ilan Șor și îi multumește pentru că a apărut în viața lui. Peste un sfert de oră, la 1:31:04 își întreabă iubita: Da poate facem unirea? Apoi o anunță: Fa Ole, ți-am făcut 4 clipuri!

La 1:34:00 anunță că mai are de semănat 20 hectare.

VIDEO aici

Vom reveni!

You may also like

Comments are closed.

By