Usatîi va avea un NOU DOSAR PENAL de la Cavcaliuc? Reacția șefului IGP la acuzațiile liderului PN

cavcaliuc

Șeful interimar al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc respinge acuzațiile aduse de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Ultimul l-a învinuit că ar pregăti provocări în timpul protestului anunțat pentru duminică, 4 octombrie, care, ulterior, a fost amânat pentru o altă zi.

Cavcaliuc spune că de fapt Usatîi pune la cale lucruri murdare, dar nu Ministerul de Interne.

”Resping categoric învinuirile aduse. Consider că astfel de persoane nu sunt prietenoase Republicii Moldova încearcă să destabilizeze situația în RM”, a declarat Cavcaliuc în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, șeful interimar al IGP a adăugat că după ”avertizările” făcute, Usatîi va fi luat în vizor de către Procuratura Generală și Serviciul de Informații și Securitate.

”Pentru a fi calificate acțiunile acestei persoane, pentru a verifica dacă persoana nu pregătește astfel de acțiuni, dar încearcă să le pună pe seama altor persoane am adresat un demers către procurorul general și către directorul SIS pentru a examina acțiunile acestei persoane și să fie luată în vizor această persoană. Chem cetățenii la calm, să nu admită careva ilegalități și să nu se lase provocați de persoane care nu sunt prietenoase RM”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

You may also like

Comments are closed.

By