Un ucrainean, deosebit de periculos, prins într-un parc de la Râșcani. Dacă ai pătimit de pe urma lui, sună la poliție // VIDEO

hot

Bărbatul de 26 ani, originar din Ucraina, a fost prins după ce a intrat în conflict cu angajații unei întreprinderi municipale, care făceau curățenie într-un parc din sectorul Râșcani. Aceștia au spus că ar fi fost ameninţaţi cu un cuţit.

La venirea poliţiştilor, individul a încercat să fugă şi să se ascundă.

După ce a fost urmărit şi reţinut, poliştiştii au constatat că suspectul nu avea un loc permanent de trai şi locuia într-o colibă improvizată în parc. Acolo au fost găsite câteva genţi de dame în care se aflau chitanţe de plăţi a serviciilor comunale, precum şi alte bunuri materiale. Totodată, oamenii legii au ridicat câteva cuţite şi un pumnal.

Ucraineanul a fost escortat la inspectorat pentru audieri. Poliţiştii au stabilit că individul ar fi fost implicat la comiterea unui şir de jafuri stradale.

Pe acest caz a fost iniţiat un proces penal sub spectul infracţiunii de jaf. Dacă i se va demonstra vinovăţia în instanţa de judecată, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 până la 5 ani.

Persoanele care au avut de pătimit din cauza lui, sunt rugate să se adreseze la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Râşcani, telefon de contact: 0 (22) 44-61-00, str.Miron Costin 5/1.

You may also like

Comments are closed.

By