ULTIMĂ ORĂ // DECLARAŢIA Alianței pentru Integrare Europeană 3

img

Liderii PLDM, PD, PL au emis o declarație de reconfirmare a angajamentelor asumate de Alianţa pentru Integrare Europeană 3 în faţa cetăţenilor Republicii Moldova. În declarație se spune că Republica Moldova are nevoie de stabilitate politică, solidaritate socială și ca partidele politice aflate la guvernare să dea dovadă de responsabilitate.

Totodată, conform declarației, cele trei partide din AIE 3 ”resping categoric orice tentative de destrămare a majorităţii parlamentare, condamnăm traseismul politic, scenariile şi solicitările cu caracter radical şi distructiv, promovate recent în spaţiul public de către forţe politice netransparente, care ar risca intrarea Republicii Moldova într-o spirală periculoasă a tensiunilor de stradă şi într-o criză politică şi instituţională”.

Formaţiunile politice componente ale AIE 3, declară că nu cedează presiunilor unor grupuri de interese care încearcă compromiterea curentului pro-european din politică. În același timp, cele trei partide ale Alianţei îşi confirmă sprijinul politic categoric faţă de preşedintele RM, Nicolae Timofti, Guvernul Republicii Moldova şi a programului său de activitate.

Vedeți mai jos textul integral al declarației:

Declaratie AIE 3

You may also like

Comments are closed.

By