Șeful statului a adresat condoleanțe președintelui Turciei

timofti

Șeful statului, Nicolae Timofti a adresat un mesaj de condoleanțe președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan în legătură cu atentatul terorist care a avut loc pe 10 octombrie.

”Am aflat cu profundă durere despre tragedia produsă la Ankara, soldată cu numeroase pierderi de vieți omenești și persoane rănite.

În aceste momente de mare tristețe, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, exprim sentimentele noastre de compasiune și solidaritate cu poporul turc. Vă rog să le transmiteți familiilor îndoliate sincere condoleanțe, iar tuturor celor care au avut de suferit însănătoșire grabnică.

Condamnăm ferm atacul terorist, exprimîndu-ne convingerea că autorii acestei crime vor fi aduși în fața justiției și pedepsiți. Vă confirm, Excelență, disponibilitatea deplină a Republicii Moldova de a coopera cu autoritățile turce în lupta împotriva amenințărilor teroriste”, se spune în mesaj.

Amintim că atacul terorist a avut loc lângă gara centrală din Ankara. În urma celor două explozii cel puțin 100 de oameni au murit, iar peste 180 de răniți.

You may also like

Comments are closed.

By