PSRM și PN vor bloca câteva străzi din capitală: Nu vă spun unde că amuș cerepașki Ninja vor fi tot orașul

dodon.png8.png

Socialiștii și Partidul Nostru vor bloca, mâine, 10 octombrie, câteva străzi din capitală. Anunțul a fost făcut în timpul protestelor de astăzi, desfășurate în fața Centrului Național Anticorupție și a Serviciului Informații și Securitate. Simpatizanții celor două partide au cerut demisia directorului SIS, Mihai Balan şi a directorului CNA, Viorel Chetraru.

”Mâine, pentru 25-30 de minute, noi blocăm câteva străzi în semn de preîntâmpinare împotriva oligarhilor. Nu vă spun unde că amuș cerepașki Ninja (țestoasele Ninja) vor fi tot orașul”, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon.

protest CNA5

protest

Totodată, socialistul a avertizat că cea mai mare lovitură va fi pe 15 octombrie atunci când va avea loc ședința Parlamentului.

”Pe 15 octombrie toți se adună la Parlament. Acolo va fi și președintele, și premierul, și procurorul, și toți cei pe la care umblăm. De aceea, pe 15 octombrie, trebuie să ieșim masiv, să înconjurăm Parlamentul. Intră toți, nu iese nimeni. Nu plecăm până nu se ia o decizie. Pe 15 octombrie vom obține victorie. Pentru asta trebuie să fim mulți”, a conchis Dodon.

Deputații urmează să pună la vot proiectele de hotărâre privind demisia șefului statului, a președintelui Parlamentului, a Guvernului, dar și a mai multor conducători de instituții, acuzați că ar fi implicați în furtul miliardelor de la Banca de Economii.

You may also like

Comments are closed.

By