26.2 C
Chișinău
Wednesday, June 23, 2021

Proiectul nr. 2 al Țopilor pe linie moartă

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

După ce a investit milioane de lei în Sergiu Mocanu și Anti-mafie, săracii oligarhi Victor și Viorel Țopa ar trebui să taie finanțarea Platformei DA, după rateurile și scandalurile în care sunt implicați liderii acesteia. Unul din ei este Andrușa Năstase, așa numitul lideraș al Platformei dezumflate ”Demnitate și Adevăr” care zi de zi demonstrează că este un tip fără nici un pic de viziune și care poate fi ușor catalogat: mare pierdant, un încurcă-lume, ”bludnic”. Cum naiba să ai în palmă toate premizele de a fi pe val, iar tu să transformi un protest al oamenilor, în scheme prin care să pui Moldova în genunchi în fața Kremlinului?!

Toate indiciile arată că toate protestele, atât cele din PMAN, cât și cele din fața Parlamentului au fost negociate de Andrei Năstase cu Igor Dodon și Renato Usatâi și a primit acceptul oligarhilor Victor și Viorel Țopa și al structurilor FSB de la Moscova.

Infiltrarea omuleților verzi în gașca celor de la Platforma DA a trezit nedumerirea multora. Strângerea de mână a lui Năstase și Dodon trădează și desconspiră odiosul plan a celor care numai nu binele doresc acestei așchii de pământ românesc. Lucrurile sunt împărțite și dirijate cu brio.

Platforma DA (Demnitate și Adevăr) asigură mediatizarea haosului creat de ei prin intermediul presei controlate de oligarhii Victor și Viorel Țopa și a clanului Lucinschi-Filat.

Platforma DU (Dodon și Usatâi) asigură partea financiară a protestelor. (Putin are bani).
Recent Andrușa Năstase declara următoarele: „Nu există niciun fel de Antifa. Există un grup restrâns de băieţi care aşa înţeleg ei să manifeste. Nu există. Este o sperietoare. Este o simplă sperietoare”, a dat asigurări Năstase. De remarcat că anterior şi partenerul de afaceri al lui Andrei Năstase, Viorel Ţopa, despre care s-a scris că ar sta în spatele Platformei DA, s-a solidarizat cu Petrenco după ce ultimul a fost arestat.

Acești doi indivizi declară acest lucru, după ce toată republica a văzut imagini video cu organizația paramilitară ANTIFA, pe adresele membrilor acestei organizații au fost efectuate percheziţii unde au fost depistate cantități mari de armament şi muniţii, printre care: aruncătoare de grenade de model „MYXA”, grenade de ofensivă de model RGD 5, trotil şi detonatoare, pistoale automate şi pistoale cu amortizor, dispozitive explozibile cu acţionare de la distanţă, cartuşe de diverse calibruri în cantităţi enorme şi multe sticle inflamabile de model „Coctail MOLOTOV”, echipament specializat gen rucsac cu cele necesare pentru organizarea diversiilor, scheme ale planurilor generale ale construcţiilor instituţiilor de importanţă strategică în stat, precum Comisia Electorală Centrală, Compania Publică Teleradio-Moldova, etc.

”Vrem Țara înapoi, strigă ca în gură de șarpe ”flămânzii” de la DA. Însă ei vor Țara înapoi pentru a o da rușilor…” Greu mai ajunge mintea la scăfârlia basarabeanului prostit de-atâtea ori. Uneori e prea târziu…

P.S. Când o sa înțelegeți odată că unica șansa e reunirea cu Romania…când?

sursa: ionelchisinau.wordpress.com

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img