Nesimțire? DA! La ce să vă așteptați de la un procuror fin de infractor?

Autoproclamații lideri ai autoproclamatei Mari Adunări Naționale sunt certați nu doar cu realitatea dar și cu bunul simț. Nesimțirea de care au dat astăzi dovadă venind la Forumul Social ca să plece chiar înainte de a începe dialogul este caracteristică acestor lideri.

Dar ce ați vrut voi de la un Procuror care i-a devenit fin de cununie infractorului Țopa ? Cum ați fi dorit să acționeze ? Să stea poate și să încerce să găsească soluții? Păi de ce să caute soluții un om al legii corupt și strămutat la casa din Frankfurt, dacă menirea lui e alta? De ce ar face-o, mai ales că șeful și nașul lui avea la acea ora programat un show culinar.

Sigur că spectatorii JurnalTV nu trebuie să cunoască situația reală și ce au de zis oponenții țopilor. Le e mult mai util să privească la acest iepuraș alcoolic, or anume asta arăta Jurnalul îndată după plecarea finului de la masa rotundă:

newsnews

Problema liderilor platformei este că nu prea știu ce vor. De aceea s-au și temut să nu se facă de râs în direct la propriul post de televiziune și au plecat înainte să înceapă lumea să vadă cât de inconsecvenți sunt. Or, de fiecare dată când s-au întîlnit cu liderii statului, corupți și proști cum sunt ei, tot liderii DA au ieșit șifonați.

Și ca să nu iasă proști și de data asta au decis să procedeze așa:

Ați vrut soluții ? Ciuciu! Priviți Rio de Janeiro!

P.S. Data viitoare când vor protesta la Moldova1 să-i intrebați de ce nu au transmis live tot evenimentul ? Ca să manipuleze ? Ca nu cumva să audă oamenii și alte păreri ?

P.P.S. Eu chiar am vrut să privesc un dialog cu argumente și soluții.

Gabriel Călin, pentru Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By