7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Marian Lupu către protestatari: La capăt nu este victoria, ci anarhia

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Președintele Partidului Democrat a adresat un mesaj către protestatarii din fața Parlamentului. Marian Lupu a ținut să menționeze că greșesc crezând că vor obține victoria și că vor pune mâna pe putere.

”Cu asemenea metode și porniri, la capăt nu este victoria, ci anarhia. La capăt nu este Moldova, e altă țară, iar dacă veți ajunge acolo n-o să găsiți ce căutați, trebuie de întors cu fața la Moldova. Soluțiile trebuie căutate aici. Arătați că sunteți mai buni ca noi, dar nu dați ordin la violență și anarhie”, a declarat Lupu la ședința Parlamentului.

”Este firesc să dorească alegeri să schimbe proporția de forțe și să ajungă la guvernare. Mă deranjează care sunt mesajele și prioritațile cu care colegii noștri vin, cu ideea de alegeri anticipate. Cu toate declarațiile făcute, mai moi în ultimul timp, scopul este anularea acordului de asociere cu UE. Al doilea punct la care s-au făcut declarații tari – defederalizarea RM. Problema este modelul pe care vor să vi-l impună. Ideea promovată va duce la haos și dezbinare în societate”, a conchis liderul PD.

Marian Lupu a mai menționat că există informații că în acest an sau la începutul anului viitor Curtea Constituțională va decide anularea prevederii Constituției privind neutralitatea țării, însă deocamdată nu are asigurări privind veridicitatea informației.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img