15 C
Chișinău
Saturday, May 8, 2021

Locuitorii de la Ciocana vor rămâne FĂRĂ APĂ

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

S.A. ”Apă-Canal” anunță despre sistarea alimentării cu apă a reţelelor din sectorul Ciocana al capitalei.

Astfel, pe data de 28 octombrie, de la ora 08.00 pînă pe data de 29 octombrie, ora 06.00, în perimetrul străzilor: M. Sadoveanu; Ginta Latină; Alecu Russo; bd. Mircea cel Bătrîn; prof. Ion Dumeniuc; N. Milescu Spătarul; Ginta Latină; I. Vieru, 13-20, inclusiv cu fracţii; P. Zadnipru, 12-21, inclusiv cu fracţii; Vadul lui Vodă 62-68, inclusiv cu fracţii, va fi sistată alimentarea cu apă a reţelelor.

”În această perioadă vor fi efectuate un şir de lucrări, care sînt prevăzute în complexul măsurilor pentru pregătirea către perioada rece a anului. Vor fi înlocuite 31 vane cu diametrul de la 150 pînă la 500 mm, 11 hidranţi. Vor fi executate, de asemenea, lucrările necesare de profilaxie la Staţia hidrofor din str. M. Sadoveanu 4/6, precum şi spălarea ulterioară a reţelelor”.

În perioada efectuării lucrărilor, “Apă-Canal” va asigura consumatorii cu apă potabilă în autocisterne, care vor fi amplasate pe următoarele adrese:
– str. M. Sadoveanu, 4/1 – 4/2;
– str. Ginta Latină, 7;
– str. Alecu Russo, 61/6;
– bd. Mircea cel Bătrîn, 6-8;
– bd. Mircea cel Bătrîn, 18 (biserica);
– P. Zadnipru 19/2;
– N. Milescu Spătarul, 13/3 (şcoala);
– bd. Mircea cel Bătrîn, 32/2;
– N. Milescu Spătarul, 23;
– bd. Mircea cel Bătrîn 42/1 – 44/1.

Paralel, va fi organizată alimentarea cu apă potabilă a instituţiilor preşcolare şi şcolare, la dispoziţia acestora fiind puse autocisterne mobile.

La începutul lunii noiembrie este preconizată sistarea planificată a apei în sectorul Botanica din municipiu pentru efectuarea lucrărilor necesare de profilaxie la reţele.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img