Încă o plecare din PLDM! A părăsit partidul și fracțiunea

Radu_Sirbu

Într-o declaraţie adresată redacţiei odn.info.md, consilierul raional din partea PLDM Radu Sârbu menţionează următoarele: „Consider că, schimbările spre bine în societate, promise cetăţenilor, cum ar fi bunăstarea, democraţia, transparenţa, echitatea şi corectitudinea nu vor fi posibile atâta timp cât acestea principii nu se regăsesc în interiorul unui partid sau grup politic. Sunt onorat că am activat, pe parcursul a şapte ani, alături de mulţi dintre membrii acestui partid”.

Contactat de sursa menționată, preşedintele organizaţiei Soroca a Partidului Liberal-Democrat Victor Său a relatat că cunoaşte, de la secretarul organizaţiei, despre decizia domnului Sârbu, dar nu a fost telefonat de acesta.

„Domnul Sârbu nu răspunde la apelurile telefonice şi nu vă pot spune clar, care au fost cauzele acestei decizii. Altfel, am aflat că doreşte să plece peste hotare, în rest… suntem un partid liberal-democrat şi fiecare este în drept să procedeze cum consideră necesar”.

La rândul său, Constantin Nesterenco, preşedintele fracţiunii PLDM din Consiliul raional a declarat că nu comentează astfel de decizii.

Sursa: odn.info.md

You may also like

Comments are closed.

By