FLASH // Traian Băsescu REVINE în politică. S-a înscris într-un partid

basescu.jpg6

Ex-președinte al României, Traian Băsescu a anunțat acum câteva minute că revine în politică. Băsescu s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară. Fostul șef de stat a menționat în discursul său că se întoarce în viața politică pentru a-și apăra mandatele sale prezidenţiale.

”Nu am crezut că după ce îmi termin mandatul de președinte al României, mă voi înscrie în vreun partid. Viața mă obligă s-o fac. Am câteva motive. Primul motiv al revenirii în viața politică este legat de ceea ce se întâmplă începând cu 22 decembrie 2014, o campanie furibundă de denigrare a celor două mandate avute la Cotroceni, a transformărilor prin care a trecut țara în cei 10 ani și a efortului uriaș pe care îl depun mass-media și instituțiile statului pe care le-am consolidat în timpul mandatului pentru discreditarea mea personală. Singura soluție pe care o am e să revin în viața politică să-mi apăr și cele doua mandate și să mă apăr pe mine în fața valului de denigrare”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul președinte a mai adăugat că va rămâne în continuare un politician extrem de incomod pentru unii.

”Fără să vreau război, dar niciodată nimeni n-o să-mi închidă gura. Tactica asta s-a mai aplicat înainte să devin președinte”, a spus Băsescu.

You may also like

Comments are closed.

By