10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

FINITA LA COMEDIA // Chirilul Natașei deconspiră toată schema! Platforma DA și Jurnalul – instrumentele lui Filat.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Briefingul de astăzi al lui Chiril Lucinschi (despre care presa scrie că ar fi iubitul Nataliei Morari) a bătut ultimul cui în sicriul Platformei DA. Cu Demnitatea unui PLDM-ist adevărat, acesta a făcut public Adevărul despre platformă. Și anume că ea este susținuta de PLDM în demersurile sale.

Cum? Nu știați, că platforma și jurnalul sunt mai verzi decât dolarii din caravita lui Filat? Păi despre asta scrie de jumătate de an moldova24 aducând probe și dovezi despre legăturile dintre Țopa, Filat, Năstase, Jurnal și DA.

Nu știați că Platforma e discreditată deja și nu mai contează pentru Filat dacă o scoate sau nu la înaintare deschis? Nu știați că Jurnalul și încă câteva scule mediatice ale verdelui sunt singurele instituții media care nu au publicat interceptările cu Filat ? Nu știați că lui Filat i-a rămas din aliați doar Țopa cel fugar și finul lui din fruntea platformei?


E oarecum straniu că nu ați făcut legătura până acum și că nu ați pus cap la cap toate piesele din acest simplu puzzle.

Priviți-l pe Streleț. Cum credeți de ce e atât de agitat și iese și vorbește atât de des despre nimic în fata presei? Nu cumva se teme de faptul că pe undeva își așteaptă rândul niște interceptări dintre el și Năstase cu care își coordonează toate acțiunile de ceva zile ?

Ia întrebați-vă de ce susține Natașa Da-ul ? Poate pentru că Chiril ? Iar Boțan pentru că Natașa ? Iar Chiril pentru că Filat ? Iar Filat pentru ca Țopa și Jurnal?

Mai gândiți-vă. Mai analizați.

Gabriel Călin

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img