23.3 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

Filat a început azi un nou război cu Plahotniuc, al treilea! De data asta motivul e mai serios?

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Am scris inca doua zile in urma despre cat de diabolici sunt cei din Platforma DA. Astazi au iesit sa ceara tara inapoi, insa pana la urma au pus in aplicare planul lui Filat sa-l starneasca pe Vlad Plahotniuc.

Filat, prin intermediul Nastasilor, Dolganiuc, Topi si Botan, a reinceput astazi razboiul cu partenerul sau de alianta, asa cum a facut si in 2013, atunci cand a denuntat acordul AIE.

Liderul PLDM a dat drumul acestui plan ca sa mute atentia miliardului furat de el pe Plahotniuc, de asta a dat ordin Nastasilor si lui Botan sa nu strige insistent impotriva sa, precum si sa treaca cu gura inchisa pe alaturi de sediul firmelor implicate in furtul miliardului.

Vlad Filat a facut toate aceste lucruri din disperare, stiind ca in urmatoarele saptamani ar putea sa fie retinut pentru implicarea in jaful secolului, alaturi de alti actori importanti. Iata ca Filat o sa aiba ocazia sa viziteze nasul de cununie, ca uitase pana acum sa-i duca macar un pachet cu biscuiti in izolator.

Acum Filat sta ascuns in buncar si asteapta reactia lui Plahotniuc, tot asa cum a stat in 2013 ca un pui pe o balega. El crede ca a reusit sa ridice toate vorbele de pe el si le-a mutat pe cel care este in prezent, dupa cum recunoscut si Anatol Taranu, cel mai important politician din Moldova.

Dar, Filat a uitat ca cea mai mare pedeapsa pentru el pot fi niste documente publicate pe neasteptate, care vor demonstra implicarea clanului sau in cele stiute deja de toti. Poate ca ar fi cazul sa mai spunem ca persoanele implicate in afacerea Caravita au depus deja marturii pe numele Vlad Filat, iar dosarul penal a luat deja o intorsatura destul de interesanta, avand de aceasta data o directie corecta.

Liderul PLDM stie despre existenta documentelor, precum si despre depozitiile depuse de partenerii sai de jaf. Iata din acest motiv a starnit scandalul cu Plahotniuc, ca saptamana viitoare sa spuna ca arestarea sa este o razbunare a democratului, desi aceste actiuni ale procurorilor vor fi legale si in baza marturiilor adunate pana acum.

Ca sa va dati seama cat de implicat este Filat, este suficient sa va uitati in presa PLDM, acolo unde o sa cititi doar despre asaltul Nastasilor asupra sediului GBC. In presa de partid o sa vedeti ca cei care au aruncat cu oua si pietre sunt niste “provocatori”, nu protestatarii Nastasilor, Topilor si ai lui Filat.

Da, Filat nu a facut pasul cel mai bun pentru el si nici nu a reusit astfel sa intoarca privirile spre altcineva. Oricum toate dovezile sunt impotriva lui, iar orice incercare de a arunca vina pe altcineva nu este decat o disperare.

Sa vorbeasca marturiile celor care au participat la jaf impreuna cu Filat, nu protestatarii turmentati si in stare de ebrietate!

sursa: gandrabur.net

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img