Dovada că Țopa stă în spatele Platformei DA și are legături directe cu extremistul Petrenco din ANTIFA

topa

Noi dovezi care demonstrează că Victor și Viorel Țopa sunt cei care conduc Platforma DA au apărut pe internet. Dintr-un filmuleț postat pe Youtube, în care apare o interceptare telefonică a membrilor ANTIFA, devine clar că oamenii de afaceri Țopa stau în spatele platformei DA și sunt singurii care iau decizii acolo, cel puțin ordinele le sunt ascultate și executate de către așa-numiții lideri ai Platformei DA.

Gutovschi: Alo!
Svetlicinîi: Sașa, salut!
Gutovschi: Salut!
Svetlicinîi: Nu-ți merge Viber-ul, da?
Gutovschi: A, nu. Da cine sunteți?
Svetlicinîi: Costea Svetlîi!
Gutovschi: A Costea Svetlîi, salut, salut, salut!
Svetlicinîi: Îți scriu, îți scriu. Am comunicat cu Ana, mi-a spus că totul se află la tine, da?
Gutovschi: Da, sun-o pe Jana. Ea îți va spune!
Svetlicinîi: Jana, … nu răspunde, băieți, trebuie să lucrăm. M-am înțeles personal cu Țopa. Îl cunoști pe Țopa?
Gutovschi: Cu frații Țopa?
Svetlicînîi: Da, da, cu Viorel Țopa am discutat personal, mi-a spus că va discuta cu Năstase, va discuta cu toți ca să fim primiți omenește, ca să nu fie toți … pleacă această unionistă, se scoate definitiv, nu va fi …, pe urmă când va avea loc votarea, vom ieși în Piață și vor vota toți pentru sau contra, iar acum asta …nimănui nu-i trebuie, trebuie să scoată tot. Ei au spus: ieșiți băieți, instalați-vă orășelul libertății. eu sunt cu ei … am discutat toată noaptea, el se află în Germania.
Gutovschi: Aga!
Svetlicinîi: S-a înțeles, mi-a spus, te voi prezenta acolo, voi spune că ai fost acceptat în platformă, ieșiți și lucrați, ca să nu fie niciunul … de stânga, forțe de dreapta, de centru, facem un tot întreg, înțelegi?
Gutovschi: Am înțeles!
Svetlicinîi: Totul este corect, totul este bine, mergem după adevăr, popor, nu trebuie să existe niciun fel de lozinci politice, trebuie să restabilim orășelul nostru.

Totodată, devine clară legătura dintre mișcarea extremistă Antifa și Victor și Viorel Țopa, care îndeamnă membrii organizației semilegale să adere la Platforma DA.

La protestul din 6 septembrie organizat de platforma DA, mai mulți membri ai ANTIFA, inclusiv liderul lor, Grigore Petrenco, au fost arestați după ce au produs altercații violente în fața Procuraturii Generale. Atunci asupra lor oamenii legii au găsit lanțuri, droguri, dar și alte obiecte interzise.

Amintim că Moldova24 a publicat anterior mai multe materiale compromițătoare din care reieșea că împreună cu Țopa în spatele platformei s-ar mai afla și Vlad Filat, care este vechi prieten cu Victor Țopa încă de pe timpurile în care ocupau importante funcții în stat înainte de venirea PCRM la Guvernare.

This post is also available in: Engleză

You may also like

Comments are closed.

By