Dodon și Usatîi despre planul B: Este începutul … Ceea ce ați văzut e floare la ureche

dodon usatii.jpg8

Președintele PSRM, Igor Dodon și președintele PN, Renato Usatîi au vorbit despre următoarea etapă a planului de acțiuni privind protestele împotriva regimului de la guvernare. Potrivit lui Usatîi, instalarea corturilor pe bd. Ștefan cel Mare este doar începutul planului B.

”Am închis bulevardul pentru două zile, astăzi și mâine. Este începutul, primul semnal, începutul planului B. Ceea ce s-a întâmplat aseară se poate repeta, ar putea fi închise traseele importante din țară”, a declarat Usatîi.

”Dacă nu plecați benevol, veți suporta consecințele. Ceea ce ați văzut voi ieri este floare la ureche”, a adăugat Dodon.

Dodon a mai declarat că PSRM și PN cer convocarea, pentru duminică, 4 octombrie, a ședinței extraordinare a Parlamentului ”cu participarea întregii conduceri a țării pentru a pune în discuție cerinţele poporului: demisia tuturor și alegeri antipate”.

Mâine, la ora 11:00, întreaga fracţiune a Partidului Socialiştilor, 24 de deputați, va fi prezentă în incinta Parlamentului.

Amintim că membrii şi adepţii PSRM şi ai Partidului Nostru au blocat bd. Ștefan cel Mare, perimetrul dintre Președinție și Parlament, în semn de protest. Ei au cerut demisia preşedintelui ţării, Nicolae Timofti, ultimatum care a expirat la sfîrşitul zilei de ieri, 2 octombrie.

You may also like

Comments are closed.

By