Dodon cheamă lumea la PROTEST: Vor înconjura Parlamentul și vor bloca deputații în clădire

dodon

Președintele Partidului Socialiștilor a făcut un apel către cetățeni în cadrul unei conferințe de presă. Igor Dodon a îndemnat oamenii să vină la protest, pe 15 octombrie, în fața Parlamentului. Joi deputații urmează să se întrunească în prima ședință din sesiunea de toamnă.

”Venim cu un apel pe 15 octombrie să ieșim masiv în fața Parlamentului. Vom fi câteva zeci de mii. Scopul este de a face presiune legală asupra deputaților care să aprobe deciziile în interesele cetățenilor, să dea curs revendicărilor protestatarilor”, a spus Dodon.

Socialistul garantează că protestul se va desfășura pașnic și că nimeni nu va intra în clădirea Legislativului pentru a provoca dezordini.

”Parlamentul va fi înconjurat de protestatari pașnici. Nu avem de gând să intrăm în Parlament, să luăm cu asalt Parlamentul, lăsați scenariile astea. Fracțiunea noastră va fi în interior unde va pune presiune și vor fi presiuni din afară. Știu că pregătiți diferite scenarii. N-o să plecăm până când nu vor fi luate decizii”, a adăugat liderul PSRM.

Dodon spune că nici deputații PSRM, nici protestatarii nu vor pleca de la Parlament până când nu vor fi demiși responsabilii de furtul de la BEM.

Totodată, Igor Dodon a menționat că PSRM nu va accepta să discute sau să semneze un pact social cu partidele de la guvernare.

You may also like

Comments are closed.

By