-2.2 C
Chișinău
Thursday, January 27, 2022

DA se deconspiră definitiv! Avocatul lui Filat furnizat de Țopa ? (Foto, Video)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Prezența unuia dintre avocații care au asistat astăzi la perchezițiile din casa liderului PLDM Vlad Filat ridică mai multe semne de întrebare care ar putea pune punct în istoria legăturii lui Filat, Țopa și Platforma DA,

Bloggerul Eugen luchianiuc a sesizat din LIVE-ul ransmis de Today.MD faptul că acesta a venit la locuința de la Telecentru cu o mașină cu numere de înmatriculare germane. Potrivit lui Luchianiuc, mașina cu care a venit avocatul este înregistrată în aceeași localitate relativ mică în care își are reședința și Andrei Năstase, finul de cununie și avocatul lui Victor Țopa – Bad Homburg.
badhamburg

Nu este deloc stranie aceasta coincidență, mai ales că anterior Moldova24 a scris despre legăturile strânse dintre Vlad Filat Victor Țopa și Platforma DA. Legături pe care Filat nu le-a negat, din contra a declarat că se mândrește cu ele.

https://youtu.be/ERzaBp35DH0

Amintim cu această ocazie că Moldova24 a publicat poze de la întâlnirea lui Victor Țopa cu Vlad Filat la Frankfurt la data de 1 aprilie 2015, unde cei doi au pus la cale planul de preluare a puterii prin interrmediul Platformei DA, dar și tranzacția cu Jurnal TV.

Moldova24

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img