CONFIRMAT DE NĂSTASE // Filat a mers la Frankfurt să cumpere Jurnalul. Moldova 24 avut dreptate!

filat judecata.jpg456789

Tot mai mute informații care au tangență cu platforma DA, publicate de Moldova24, sunt confirmate chiar de cei vizați. Pe lângă faptul că a recunoscut că nu îi este doar avocat ci și fin de cununie lui Victor Țopa, Andrei Năstase, liderul Platformei DA, a confirmat și faptul că Filat a mers la Frankfurt pentru a negocia tranzacția cu Jurnal TV-ul, post de televiziune care aparține lui Victor Țopa și este principala portavoce a platformei DA, condusă de Andrei Năstase.

Potrivit lui Năstase și alți actori politici de la Chișinău au fost la Frankfurt pentru a negocia cumpărarea JTV.

Întrebat dacă Filat a reușit să procure Jurnalul la întîlnirea de la Frankfurt din 1 aprilie 2015 (despre care s-a aflat doar datorită informațiilor publicate de Moldova24), Năstase a răspuns evaziv: „Să fim serioși…”

Totuși Moldova 24 a semnalat, după întâlnirea celor doi, de mai multe ori, schimbări evidente în politica editorială a trustului JTV în momente critice pentru Filat. Spre exemplu Jurnalul a omis din știri interceptările convorbirilor lui Filat și Șor. În alte cazuri jurnaliștii de la Jurnal au „uitat” să publice informații care îi incriminau lui Filat legăturile directe cu firma Caravita, plăți din BEM prntru campania electorală, servicii de consultanță, dar și multe altele.

„Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța. Invitat – Andrei NastaseSe pare că nu doar Filat s-a interesat să cumpere JurnalTV

Posted by Privesc.Eu on 30 Octombrie 2015

You may also like

Comments are closed.

By