BOMBĂ! Iată motivul autodenunțului! Filat a vrut să scape de Șor și să-l facă vinovat. (AUDIO PROBĂ)

viber-logo-sysflash

Acum devine clar motivul pentru care Șor a făcut autodenunțul. Filat a vrut să-l facî țap ispășitor încercând să-l facă să fugă din țară.

Renato Usatîi a publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare audio despre care susține că ar conține cea din urmă convorbire pe Viber dintre Ilan Șor și Vladimir Filat. Din înregistrarea în care se aud discutând doi bărbați cu voci asemănătoare celor doi politicieni, deducem că fostul premier îl îndemna pe primarul Orheiului să fugă din țară. Autenticitatea înregistrării încă nu a fost confirmată.

Înregistrarea a fost făcută la data de 13 octombrie 2015, susține Usatîi, zi în care Ilan Șor a decis să-l denunțe pe Vlad Filat. Cu numai 3 zile înainte, potrivit depozițiilor primarului de Orhei, în biroul liderului PLDM, Șor îi transmitea 20 de milioane de lei în bancnote de 500 și 1000 de lei lui Vlad Filat, „pentru necesitățile partidului”.

În autodenunțul său, Șor susține că de fiecare dată când a transmis sume de bani liderului PLDM a făcut-o sub constrângere.

You may also like

Comments are closed.

By