Avocatul lui Filat MINTE! Fostul premier a refuzat să se prezinte la judecată, dar NU a solicitat medic și NU se simte rău

popa4

Îndată după ce a fost luată decizia de amânare a ședinței pentru mâine, 18 octombrie la ora 9:00, avocatul lui Vladimir Filat – Igor Popa – a declarat pentru presă că învinuitul Vlad Filat s-ar fi simțit rău și a cerut asistență medicală, iar acesta ar fi motivul pentru care nu participă la ședința de judecată.

Se pare că avocatul lui Filat minte, or oficialii de la CNA susțin altceva.

Angela Starinschi, purtătorul de cuvânt al CNA, a declarat pentru Moldova24 că potrivit regulamentului izolatorului în fiecare dimineață toate persoanele deținute în izolator sunt consultate de un medic.

„A fost consultat de medic în acestă dimineață și Vladimir Filat. Acesta nu a acuzat nici un fel de probleme de sănătate și se simțea bine. Totodată, învinuitul Vladimir Filat nu a cerut asistență medicală”.

Unica solicitare venită de la Vlad Filat a fost cea de a lipsi de la ședința de judecată în care urmează să-i fie emis mandatul de arest. Acest lucru înseamnă că Vlad Filat nu va apărea nici mâine la Judecătoria Buiucani în fața camerelor de luat vederi.

You may also like

Comments are closed.

By