Autoritățile din Orhei invită doritorii la Ziua Vinului

Orhei-Ziua-Vinului-2014-26

Consiliul Raional Orhei și Primăria orașului Orhei invită doritorii la Ziua Națională a Vinului. Sărbătoarea va avea loc pe 4 octombrie, cu începere de la 9.00, în piața Vasile Lupu din Orhei.

La eveniment vor participa mai multe vinării, întreprinderi agricole și de prelucrare a strugurilor, cu standuri amenajate în tradiția sărbătorii.

În program au fost incluse numeroase expoziții cu vânzare, degustări, concursuri cu premii. De asemenea, vor evolua ale interpreților și colectivelor de muzică populară și un recital al renumitului ansamblu de dans “Joc”. La eveniment sunt așteptați oaspeți din Polonia, Belarus, Ucraina, România și Rusia.

Ziua Națională a Vinului face parte din Maratonul “Toamna de Aur”, anunțat de către Primăria Orhei la începutul lunii septembrie, care întrunește mai multe evenimente dedicate agricultorilor și producătorilor autohtoni și promovării acestora pe plan național și internațional.

Reamintim, startul Maratonului Toamna de Aur a fost dat pe 6 septembrie, atunci când a fost deschis un iarmaroc grandios, la care au participat aproape 100 de fermieri și întreprinderi agricole.

You may also like

Comments are closed.

By