250 de milioane de euro pentru 7 aprilie?

IMG_3888-750x410

Mai tineti minte pentru ce s-a murit pe 7 aprilie 2009, in acea lupta cu Vladimir Voronin? S-a luptat si s-a murit pentru libertate, pentru o Moldova fara coruptie si fara comunisti, dar cu ce ne-am ales in schimb?

Ne-am ales cu o guvernare corupta, in frunte cu Vlad Filat, care nu a facut nimic altceva decat sa puna mana pe pulpele cu bani, si le-au muls ei in continuare, nu comunistii.

Ne-am ales ca un politician, ajuns premier datorita voturilor nostre, a vandut viitorul nostru unor persoane dubioase, cu trecut paros. Filat, acest actor politic de dupa revolta anti-comunista, ne-a vandut lui Shor cu cel putin 250 mln. de Euro, ca mai apoi sa vina in fata noastra si sa ne spuna ca este pus in pericol viitorul european. Dar cu viitorul nostru ce facem, pana la cel european? Cum sa-l intoarcem de la hoti?

S-a intamplat ca, dupa ce i-am dat voturi si aripi, Filat a uitat de noi, de acesti tineri ai Moldovei care am crezut in el ca orbii, punand speranta in partidul sau si in personalitatea sa. Pana la urma noi ne-am ales cu o figura din trei degete, iar Filat cu milioane de euro in conturile sale.

Pentru asta s-a iesit pe 7 aprilie in PMAN?

Nimeni nu a spus ca atunci a fost o Mare Adunare Nationala, chiar daca a fost una istorica, pe de o parte, scapand de regimul comunist. Insa, pe de alta parte, a fost de fapt si o zi neagra pentru noi, zi in care l-am readus pe Filat in politica, politician care ne-a vandut in scurt timp oamenilor Moscovei.

Viitor european impreuna cu Filat?

Da, era un vis frumos de la inceput, dar pe urma a devenit numai un paravan pentru PLDM si liderul acestui partid. S-a ascuns de fiecare data dupa integrarea in UE si ne tot ameninta ca viitorul nostru este in pericol daca se schimba vectorul politic. De fapt, acum vedem ca era in pericol viitorul lui Filat, nu al nostru.

Am fost vanduti prea ieftin. Nici nu m-am gandit ca pretul nostru este atat de mic. A fost o marlanie sa fim scosi de vanzare, o mare marlanie!

sursa: gandrabur.net

You may also like

Comments are closed.

By