Valeriu Piz#eț. De la BioProtect la Aeroport

strelet

Declarațiile lui Valeriu Streleț din ultima perioadă, privind neimplicarea sa în acte de corupție și personalitatea integră pe care o are, sunt pur și simplu aberante. Sunt un scuipat direct în fața tuturor cetățenilor care au avut de suferit de pe urma acțiunilor prim-ministrului.

Trebuie să menționam din start un lucru: un prim-ministru aservit în totalitate șefului său de partid, demis din funcția de premier pentru acte de corupție, nu are cum să fie integru. Or, acesta execută toate ordinile unui ins care are pusă pe frunte ștampila „corupt”.

Exact ca în cazul concesionării Aeroportului Chișinău. Mai țineți minte cine era cel mai aprig promotor al tranzacției? Cine striga cu spume la gură, de la tribuna parlamentului, că unica salvare a Aeroportului este concesionearea și că nu a văzut un aeroport mai prost în toată Europa? Sigur că pe el personal îl durea în cot de aeroport. El executa în tocmai ordinile lui Șefu’, exact așa cum le executa Vicol de la Fisc.

Dacă nu țineți minte cât de decis era Streleț atunci când spunea că AEROPORTUL TREBUIE CONCESIONAT, vedeți acest video:

Acum, când se dă mare investigator al tranzacției cu aeroportul, lui Streleț îi este rușine pentru video-ul de mai sus. Dar înghite în sec și continuă. Pentru că e ordin de la șefu.

Mai țineți minte de câte ori a sărit cu gura Streleț și, zice lumea, chiar și cu pumnii, să-și apere șeful? E evident pentru oricine că Streleț nu e decât o unealtă a lui Filat. Un dildo bun de penetrat zonele intime a Republicii Moldova. Ba din funcția de președinte al fracțiunii, ba din cea de prim-ministru.

Atunci când vorbește, să nu-l credeți, pentru că gura îi este ocupată cu vorbele lui Filat. Asta e Streleț – un Filat mascat.

Știți de ce își acceptă Streleț rolul de unealtă? Pentru că e printre puținii din PLDM care are de câștigat de pe urma acestei slugărnicii.

BioProtect. E firma care îl face pe Streleț unealtă. Or, în ultimii ani, întreprinderea lui Streleț, care se ocupă de importul chimicalelor, crește ca pe drojdii. Cum să nu crească dacă utilizează cele mai parșive subsanțe chinezești și le vinde, folosind brand-uri germane?

În urma falsificării produselor germane, după cum scrie presa, agricultorii care au apelat la serviciile și produsele toxice vândute de Streleț, au pierdut roada și au intrat în datorii greu de imaginat.

Sigur că Streleț nu a pățit nimic pentru miș-mașurile făcute și nici nu va păți, pentru că este, cum am mai spus, unealta lui Filat, poate unica dintre toate la care Filat nu ar putea să renunțe. L-a băgat prea adânc, ca să-l mai scoată din scheme.

Pe lângă astea, Streleț mai are păcate. Și vă voi povesti neapărat despre ele, într-o investigație jurnalistică care se află acum pe ultima sută de metri.

Cert este că investigația conține informații mai puțin îmbucurătoare pentru cei ce țin la „stabilitatea politică” din Republica Moldova. Or, va trebui recunoscut faptul că DA are dreptate: acest premier trebuie demis!

Gabriel Călin,
pentru Moldova24.

You may also like

Comments are closed.

By