Timofti DA, Platforma BA! Președinția vine cu DOVADĂ VIDEO

timofti Da.jpg7

Confuzia a apărut vineri după întrevederea Platformei Demnitate și Adevăr cu șeful statului. În cadrul discuțiilor, grupul de reprezentanți ai Platformei au declarat că nu vor demisia lui Nicolae Timofti, așa cum au strigat în PMAN și în fața Reședinței de Stat, ci doar doresc ca președintele să ia atitudine față de nelegiuirile care au loc în țară și să nu se lase condus de puterile oligarhice. Liderii DA au spus că s-a interpretat greșit și că ei continuă să ceară demisia șefului statului.

timofti Da.jpg9

Pentru a pune punct discuțiilor, președinția a publicat un material video de la întrevederea de vineri cu reprezentanții DA în care liderul Andrei Năstase, dar și Victor Leancă spun clar că DA nu insistă asupra plecării lui Timofti din funcție.

Menționăm că protestatarii cer demiterea președintelui țării, a guvernatorului Băncii Naționale, a procurorului general, a directorului CNA și a președintelui Curții Supreme de Justiție, pe care protestatarii îi consideră responsabili pentru devalizarea unor bănci din Moldova.

You may also like

Comments are closed.

By