Servicii sexuale și masaj erotic în câteva apartamente din capitală. Patronii – o familie de rromi

ws-1

Polițiștii au eliberat 14 tinere din sclavie sexuală, 8 dintre care erau minore (15-17 ani). De aproximativ un an, fetele acordau servicii sexuale și masaj erotic în diferite apartamente închiriate în municipiul Chișinău.

Activitatea infracțională era derulată de două femei și doi bărbați (tatăl și fiul de etnie romă), cu vîrste cuprinse între 19-40 de ani, domiciliați în orașul Hîncești și municipiul Chișinău. Toți au fost reținuți de oamenii legii.

Ca urmare a investigațiilor s-a stabilit că suspecții recrutau tinere din întreaga țară, ce proveneau din familii social vulnerabile.

Pentru serviciile oferite, proxeneţii le promiteau de la 300 la 500 de lei pentru o oră. În final, victimele nu se alegeau cu nimic, mai mult decît atît erau și maltratate.

Pentru a atrage clienți, traficanții plasau anunțuri prin intermediul mai multor site-uri cu conținutul „masaj erotic plăcut cu o domnișoară sexi, relaxează-te cu o domnișoară cu aspect fizic plăcut care te face să uiți de tot pesimismul”, unde prețurile variau de la 600-1000 de lei per oră.

La moment cei patru suspecți se află în arest pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați de „traficul de copii”, suspecții riscă închisoare de pînă la 20 ani.

You may also like

Comments are closed.

By