Ședințele comisiilor CMC vor fi transmise ON-LINE

cmc

Toate ședințele comisiilor din cadrul CMC vor fi transmise în regim on-line. Anunțul a fost făcut acum câteva minute de către deputatul PSRM, Ion Ceban.

„Prima ședință a comisiei CMC care va fi transmisă on-line. De azi înainte toate lucrările comisiilor vor fi publice și transmise on-line”, a scris Ceban pe facebook.

În același timp, socialistul își exprimă indignarea față de agenda ședinței economie a Consiliului Municipal Chișinău de astăzi.

„Ei vor să înceapă cu parcări la Valea Morilor și altele. Noi considerăm că o astfel de abordare este incorecta. Cei de la economie, buget și finanțe trebuie să înceapă cu prezentarea de către Direcția Generale Finanțe a Proiectului Bugetului executat pentru primele 6 luni ale anului, în vederea identificării problemelor financiare cu care se confruntă municipalitatea la moment sau/și a identificării potențialului bugetar financiar al municipiului Chișinău, a soldului la 1 septembrie și alte detalii. Parcări și altele nu pot fi discutate fără a avea dezbateri publice cu societatea civilă”, a mai adăugat Ceban.

11031933_10153744742668949_2489239399708510917_o

You may also like

Comments are closed.

By