8 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

SE CONFIRMĂ OPERAȚIUNEA FRANKFURT: Filat stă în spatele platformei DA! ÎNTREBĂRI PENTRU MÂRLANI

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Pe parcursul ultimilor luni Moldova24 și eu personal am fost atacați de nenumărate ori, de către slugoii lui Victor Țopa, angajați oficial în calitate de propagandoni pe la Jurnale. Își permiteau să atace doar pentru faptul că am adus probe despre întâlnirile lui Filat și Țopa la Frankfurt, despre faptul că mârlanul care a fugit din țară și-a cununat procurorul care trebuia să-l închidă, l-a făcut avocat și l-a pus în fruntea unei platforme din care să facă Partid. Am fost atacat pentru faptul că aviatorul penal a reanimat cadavrele politice din PPCD pe care ni-i prezintă ca oameni cu demnitate și adevăr și prin gura mâncătorului de salarii de 5 mii de euro, Costică maipescurtul, ne îndeamnă ultimativ să-i iubim, că de nu, “ne fute una în bot” (citat închis).

Uite că a venit timpul să le dau o replică, or mârlănismul lor a ajuns prea evident și nu mai poate fi tolerat de oamenii care încearcă să gândească, nu să înghită găluștele informaționale pe care le vomită zilnic Jurnalul (cândva unionist).

Costică, nu-ți stă în gât salariul de 5 mii de Euro de la Frankfurt atunci cât povestești lumii despre sărăcie? Sigur că nu-ți stă. De ce să-mi fac iluzii… Nu are cum să-ți stea nici dacă citești asta: VLAD FILAT – SFĂTUIT DE UNII COLEGI DE PARTID SĂ TREACĂ DE PARTEA PROTESTATARILOR

Vreau să te întreb și pe tine, domnule(?) Năstase (nu contează care dintre ei, oricum ambii sunt ai Țop-ului), nu ți-i greață de atâta demnitate și adevăr în momentul în care luați în ultimul ceas decizia să trimiteți pentru bifă rătăciții din piață la Ipteh, ca să vă spălați de rușinea cârdășiei cu Filat?

Vreau să te întreb și pe tine Domnule Boțan dacă nu e greu să urli “Plahotniuc la dubă” și să șoptești “jos Filat”?

Domnule Moțpan, sunteți ofițer. Aveți tot respectul meu pentru activitatea de până la DA. Ia amintiți-vă cine v-a convins să treceți în DA. Știți exact omul la care mă refer. El e la salariu și își face JOB-ul, Dumneavoastră ce faceți? Vă simțiți un adevărat luptător alături de dezertori?

Domnilor PPCD-iști, voi în general mai țineți minte cine sunteți? De ce spurcați Piața? Mai aveți obraz să vă cereți țara înapoi după ce i-ați dat-o lui Voronin?

Și pentru toți împreună: De ce vă încurcă unioniștii și pro rușii? Ei nu sunt cetățenii acestei țări? Cine v-a dat vouă, unor compromiși, dreptul să privatizați poporul. Cine sunteți voi să împiedicați oamenii să-și facă protestele? Cine v-a ales Dumnezei? Nu vi s-a urcat la cap? Nu vă pare că Dodon și Usatîi nu vă vor mai da oamenii de la nord pentru proteste? Ori deja nu aveți nevoie de ei pentru că ați făcut deja destulă gălăgie?

Am înțeles că Țopa poate fi foarte convingător, dar numai cu unii dintre voi. Ia uitați-vă atent unii la alții. Ce vedeți în ochii fiecăruia? Ce vă împinge în “luptă” pe fiecare dintre voi, luat în parte? Sunteți siguri că aceleași lucruri? Câtă demnitate și adevăr vedeți în acești ochi?

De ce nu ați scăpat de acei care sunt compromiși?

Pentru că scopul e de fapt altul? Pentru că le suflați în fluier lui Țopa și Filat? Pentru că tot ce am scris până acuma se adeverește? Pentru că mințiți mai mult decât respirați? Pentru că din start ați vrut să faceți partid, iar oamenii i-ați folosit și le doriți doar votul? Pentru că Țopa trebuie să revină? Pentru că Frankfurt? Pentru că Filat?

URMEAZĂ.

Gabriel Călin

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img