Schimb de REPLICI între PSRM și Ministerul Transporturilor: Chirinciuc, vrei să te luăm pe sus?

dodon.png4

În cadrul unei conferințe de presă, liderul PSRM Igor Dodon a atenționat Ministerul Transporturilor să nu încerce răbdarea poporului. Asta după ce au apărut informații precum că Ministerul ar fi intimidat companiile de transport că vor rămâne fără licență dacă șoferii vor transporta oamenii în capitală pentru a participa la protestele din 27 septembrie.

”Avem mesaje din vreo 10 raioane. Transportatorii cu care au fost semnate contracte încep să refuze că le vor fi retrase licențele în caz dacă oamenii vor veni la Chișinău. Vreau să le spun celor din minister. Vreți să venim la voi, în minister? Liberalul ista, Chirinciuc, vrei să te luăm pe sus? NU te juca cu focul. Iar transportatorilor: Nu vă temeți!”, a declarat Dodon.

Socialistul a venit și cu un avertisment. În cazul în care cei de la guvernare le vor pune piedici în vederea transportării cetățenilor, Dodon promite că vor scoate mașinile pe străzile din capitală.

”Dacă venim cu transportul cu autobuzele, 30 de mii de oameni, astea-s 600 de autobuze, dar dacă ne blocați cu autobuzele, vom veni cu transportul privat. Astea-s 6 mii de automobile în Chișinău, duminică dimineață”.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor respinge acuzațiile aduse și consideră neîntemeiate învinurile liderului PSRM.

”Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, în calitate de organ central de specialitate, nu admite imixtiuni în activitatea transportatorilor, atât timp cât nu se va depăși cadrul legal”, se spune într-un comunicat al instituției.

Potrivit lui Dodon, la 27 august, la ora 12.00, vor fi formate trei coloane care vor porni concomitent de la Academia de Ştiinţe, de la Memorialul „Eternitate” şi clădirea Circului Republican. Menționăm că Partidul Nostru și PSRM au anunțat că vor aduce mii de oameni în centrul Chișinăului pentru a cere demisia guvernării și organizarea alegerilor anticipate.

You may also like

Comments are closed.

By