Primăria: Reparația curților blocurilor și a parcărilor din Chișinău se desfășoară conform graficului

DSC_9371

Primăria municipiului Chişinău informează că lucrările de reparaţie a curţilor blocurilor de locuinţă, inclusiv de amenajare a locurilor de parcare din interiorul cartierelor, se desfăşoară conform graficului stabilit de autorităţile locale.

În total, în acest an programul municipal cuprinde 53 de adrese din Chişinău, unde se va interveni pentru restabilirea curţilor de bloc şi amenajarea locurilor de parcare. Pe lângă lucrările de amenajare a locurilor de parcare cu pavaj ecologic sau pavaj simplu, sunt prevăzute o serie de alte lucrări aferente, precum asfaltarea accesului în curţile blocurilor de locuit, schimbarea bordurilor şi amenajarea trotuarelor, inclusiv a trecerilor pietonale.

DSC_9383

DSC_94721_5

De asemenea, de-a lungul unor străzi, printre care Eugen Coca, Andrei Doga, Miron Costin, Petru Zadnipru, Igor Vieru, Prof. Ion Dumeniuc şi Teilor vor fi amenajate integral locuri de parcare.

Lucrările de amenajare a curţilor blocurilor de locuit şi de extindere a locurilor de parcare au demarat în luna august a.c. şi se vor încheia până la finele anului 2015. Costul lucrărilor este de 50 milioane lei, bani prevăzuţi în bugetul municipal pentru anul curent.

DSC_94721_8

DSC_94721_50

DSC_94721_54

You may also like

Comments are closed.

By