Președintele Camerei Deputaților din România, Valeriu Zgonea vine la Chișinău

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

O delegaţie parlamentară condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor a Parlamentului României, Valeriu Ștefan Zgonea se va afla la Chişinău pentru semnarea unui Memorandum de colaborare parlamentară cu Republica Moldova.

La această întâlnire vor fi reprezentanţi ai tuturor grupurilor parlamentare.

Oficialul român va avea o întrevedere la ora 12.00 cu Președintele Parlamentului Andrian Candu, iar la ora 12.50 va fi semnat Memorandumul de înțelegere între Parlamentul Republicii Moldova și Camera Deputaților din Parlamentului României. Ulterior, cei doi oficiali vor susține un brifieng de presă.

La ora 15.15, Valeriu Zgonea va avea întrevedere cu șeful statului, Nicolae Timofti.

Programul vizitei oficialului român mai include convorbiri cu premierul Valeriu Streleț și cu ministrul de externe Natalia Gherman.

You may also like

Comments are closed.

By