PLDM în nedumerire de gestul lui Știrbate: Să-și depună mandatul de deputat

pldm

Partidul Liberal Democrat din Moldova a emis un comunicat prin care își exprimă nedumerirea față de decizia lui Petru Ştirbate de a pleca din partid. PLDM afirmă că decizia face parte din campania de denigrare a partidului care are scopul de a deturna parcursul european al Republicii Moldova.

”Această decizie face parte din campania de denigrare a PLDM, orchestrată atât din interiorul, cât şi din exteriorul ţării, cu scopul de a slăbi alianţa de guvernare şi de a deturna parcursul european al Republicii Moldova… Gestul survine pe fundalul avertizărilor din ultimul timp, inclusiv din partea partenerilor externi, despre tentativele de stopare a cursului de integrare europeană”, se menționează în comunicat.

PLDM consideră că Petru Știrbate trebuie să-și depună mandatul de deputat: ”este de datoria morală a lui Petru Ştirbate să îşi depună mandatul de deputat obţinut cu susţinerea generală a membrilor şi structurilor PLDM”.

stirbate

Amintim că Petru Ștribate a anunțat, joi, că părăsește formațiunea PLDM și că va activa în calitate de deputat independent.

You may also like

Comments are closed.

By