Osemintele unui bărbat, omorât acum 7 ani, au fost descoperite în propria gospodărie // FOTO / VIDEO

oseminte.png88

Angajații Inspectoratului Național de Investigații (INI) au descoperit rămășițele unui bărbat, anunțat dispărut acum șapte ani. Crima a avut loc în vara anului 2008 în satul Lărguța, raionul Cantemir. Pe atunci, bărbatul avea 34 de ani.

Poliția suspectează de omor o femeie de 32 de ani, locuitoare a satului Cîrpești, raionul Cantemir, pe atunci concubina victimei.

Recent, polițiștii au intrat în posesia unei informații operative, potrivit căreia, cu 7 ani în urmă, o femeie și-ar fi omorât concubinul, domiciliat în satul Lărguța, raionul Cantemir.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate de ofițerii INI în comun cu Procuratura Generală, în ograda casei din satul Lărguța, au fost depistate osemintele victimei.

oseminte

oseminte.png8877

Audiată de polițiști, suspecta și-a recunoscut fapta. Femeia a declarat că în noaptea de 7 spre 8 august 2008, aflîndu-se la domiciliul concubinului său, au consumat băuturi alcoolice. Între cei doi s-a iscat un conflict în timpul căruia bărbatul a lovit-o pe femeie. După ce bărbatul a adormit, concubina l-a lovit cu un topor în regiunea capului, în urma căreia bărbatul a decedat pe loc.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecta a dezbrăcat cadavrul de haine și le-a dat foc, apoi l-a îngropat în grădina casei. Rudelor le-a spus că acesta a plecat la Chișinău și nu s-a mai întors.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 Cod penal al RM „Omor intenționat”. Dacă va fi găsită vinovată, suspecta riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Vezi mai jos mărturiile concubinei:

You may also like

Comments are closed.

By