O femeie amenințată cu arma de propriul soț. S-a întâmplat pe o stradă din capitală

arma

Incidentul a avut loc la 1 septembrie, în jurul orei 6:15, pe strada Alexandru cel Bun din capitală. Potrivit poliției, un bărbat amenința cu arma o femeie. Bărbatul, de 57 de ani, era în stare de ebrietate. Ulterior, oameni legii au stabilit că femeia era chiar soția acestuia.

În cadrul percheziției la domiciliul agresorului, polițiștii au mai depistat trei arme de foc, pe care le deținea legal.

Un caz similar a avut loc în jurul orei 19:00. Doi bărbați se certau în fața unui Centru comercial din strada Igor Vieru (sectorul Ciocana).

O echipă de patrulare pedestră s-a apropiat pentru a aplana conflictul. Atunci polițiștii au observat că unul dintre indivizi este înarmat cu un pistol pneumatic. Imediat, bărbatul de 32 de ani a fost neutralizat și încătușat.

În ambele cazuri armele au fost ridicate pentru a fi supuse mai multor cercetări specializate, iar poliția cercetează toate circumstanțele incidentelor.

Dacă suspecții vor fi găsiți vinovați, ei riscă pedeapsă cu amendă în mărime de la 4 000 la 8 000 de lei sau până la 3 ani de privațiune de libertate.

În context, Poliția reiterează, este interzis portul și folosirea armelor în locuri publice, dacă deţinătorul se află sub influenţa băuturilor alcoolice, a produselor sau a substanţelor stupefiante care generează o stare de pericol, în condiţiile în care poartă arma asupra sa și nu este însoţită de documentul ce atestă dreptul de port şi de folosire a armei.

You may also like

Comments are closed.

By