În PMAN a fost instalat un cort cu DEDICAȚIE pentru Filat

11990419_832519513529321_2071308173678490068_n

Printre corturile instalate în Piața Marii Adunări Naționale, a apărut unul cu dedicație specială pentru liderul PLDM, Vlad Filat. Fotografia a fost plasată pe pagina de Facebook a postului Radio Chișinău.

Pe cort este plasat un mesaj în care i se amintește liberal-democratului de preluarea postului „Vocea Basarabiei” – „Radio Vocea Basarabiei furată de oligarhul Filat”. Mesajul ar avea tangențe și cu acuzațiile fostului deputat Valeriu Saharneanu care declara, anterior, că anume Filat stă în spatele dispariției postului de radio. Acesta susținea că acesta ar fi fost acaparat de ex-prim-ministrul Republicii Moldova prin metode tipice raider, forma preferată de furt a bunurilor străine în Republica Moldova.

„Sunt gata să mărturisesc în Piață furtul prin metoda raider a postului de radio Vocea Basarabiei, de care furt îl apără pe Filat acum sistemul consolidat al mafiei din sistemul procuratură-judecătorii controlat de Plahotniuc”, scria Saharneanu cu câteva zile înainte de protestul din 6 septembrie.

Fostul deputat în Parlamentul RM și fondatorul postului de radio Vocea Basarabiei, Valeriu Saharneanu a adresat și o scrisoare deschisă Procurorului General și Directorului CNA. Motivul adresării ține de cesionarea ilegală a postului de radio Vocea Basarabiei firmei „Canal-X” SRL din Briceni. De menționat că, acționarul Canal-X SRL este Igor Cijov, administratorul „Caravita Co” SRL, al cărui acționar 100% este Vladimir Rusu, nepotul lui Vlad Filat.

You may also like

Comments are closed.

By