În câteva săptămâni va fi creat un nou partid! Lider – ”MIREASA” lui Renato Usatîi

usatii

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a declarat că în câteva săptămâni pe arena politică a RM va apărea un nou partid. Usatîi mai afirmă că noua formațiune se va situa pe primul loc și va fi condusă de fostul ministru al Educației, Maia Sandu.

”Există un proiect de creare a unui partid. De aceea își fac griji cei din Platforma DA pentru că nu-i ia nimeni încolo. Va fi un nou proiect politic, sută la sută. Veți vedea cine sunt membrii. Lider al acestui partid va fi binecunoscuta și ”mireasa” mea, Maia Sandu (n.r. Usatîi declara, în glumă, că pentru a face ordine în țară trebuie să se însoare cu Maia Sandu). La moment, se adună echipa – conducători de ministere, structuri comerciale, oameni integri”, a declarat Usatîi în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, Usatîi susține că pe lângă liderii Platformei ”Demnitate și Adevăr”, care sunt cu ”moralul la pământ”, și liberalul Mihai Ghimpu își face griji de apariția noului partid.

”Va fi un partid care va ocupa primul loc printre partidele pro-europene la viitoarele alegeri. Și Mihail Fiodorovici (n.r. Ghimpu), dacă e băiat deștept de la Colonița, înțelege că ale lui 12, 13, 14 mandate ar putea fi voturile de aur ale partidului nou creat care va fi lansat în câteva săptămâni”, a conchis liderul PN.

You may also like

Comments are closed.

By