ÎMPREUNĂ pentru ȚOPA // În lipsa lui BOȚAN, DA cerșește mila studenților! PETRENCO A INTRAT ÎN HORĂ

Topa

Platforma Civică Demnitate și Adevăr a susținut astăzi, 1 septembrie, o conferință de presă, în cadrul căreia a îndemnat studenții să li se alăture la acțiunea din 6 septembrie. Acțiune, prin care spun ei, vor să dea jos oigarhii care au capturat țara.

Cam asta este informația pe care ar trebui să o distribuie media, în opinia celor din Platformă.

Sigur că ei nu doresc ca presa să scrie despre faptul că Platforma DA…NKFURT se teme că nu va aduce destui oameni din sate cu autobuze care merg pe aer, fără șoferi și gratis și din aceste motive au decis să mai facă puțină pedofilie politică exact după modelul lui Iurie Roșca. Iar studenții să fie folosiți din nou pe post de carne de tun. PPCD-iștii din DA și unii dintre organizatorii protestelor din 7 aprilie știu exact cum se face asta.

Sigur că liderii DA nu vor să scriem că analistul independent de Natalia Morari, Igor Boțan a fost astăzi lipsă de la conferință (probabil că îi e târșă și lui uneori să mai apară cu această gașcă – presupun, nu dau cu parul).

Sigur că ei nu doresc ca presa să scrie despre faptul că Platforma este condusă de finul lui Victor Țopa (fugar condamnat la ani grei de pușcărie pentru crime grave), o gloată de PPCD-iști dornici să revină la treucă, ONG-iști cu legături dubioase, telecăței promovați la greu de Jurnal TV și bursieri ai prietenului lui Filat.

Mai mult ca sigur că DA nu vrea să se scrie despre faptul că națbol-ul Grigore Petrenco, liderul extremist al ANTIFA, ex-deputat PCRM (partid care a gestionat gloanțele, bastoanele și bocancii polițailor care l-au omorât pe Valeriu BOBOC și au nenorocit zeci de tineri pe 7 aprilie), li s-a alăturat și chiar în momentul conferinței i-a susținut cu un flash-mob la sediul GMG (GENERAL MEDIA GROUP) – o mică repetiție înainte de 6 septembrie.

Sigur că nu vor să se scrie despre faptul că ȚOPA și Filat sunt cei ce stau în spatele tuturor acestor găinării, chiar dacă s-au înfruptat din miliardul pe care cică îl caută acum.

Sigur că nu vor să se afle că se vrea crearea unui partid, pe care să-l conducă Aramă, Năstase, Dolganiuc, Țopa, Filat. Or, altă finalitate nu există.

Și dacă tot nu vor să apară astfel de informații, nu le vom publica nici noi.

Urmează…

Gabriel Călin,
petru Moldova24.

This post is also available in: Engleză, Germană

You may also like

Comments are closed.

By