Iată cine stă în spatele Platformei DA // VIDEO

da3

Bloggerul Veaceslav Balacci a scris pe o rețea de socializare că a fost înjurat și amenințat de liderul Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”. Solicitat de Politics.md, bloggerul a confirmat că este vorba despre Andrei Năstase.

bboltr

„Wăi, p*țache, să-ți f*t una?”, i-a zis Năstase, care este președintele mișcării protestatare, în timpul unei întâlniri întâmplătoare pe stradă.

„Ne întorceam cu colegul de la Blocul Unităţii Naţionale de la Casa Presei, unde am participat la Agenţia de Presă Info Prim Neo la o conferinţă de presă alături de veteranii Războiului de la Nistru din 1992, la care a fost condamnată bruscarea tinerilor unionişti în PMAN de către exponenţii PDA. În intersecţia bd. Ştefan cel Mare – Puşkin ne-am întâlnit cu Andrei Năstase, care se îndrepta spre PMAN. El ne-a văzut şi m-a abordat zicându-mi să încetez să critic PDA pe blog. I-am replicat că nu am de gând s-o fac, pentru că am dreptul la liberă exprimare. Ca răspuns, mi-a zis ceea ce am scris pe Facebook”, a explicat Balacci.

Amintim că și un alt lider al Platformei DA, Vasile Năstase, care a fost desemnat și drept purtător de cuvânt al mișcării protestatare din piață amenință și intimidează jurnaliștii și blogerii care au altă viziune decât a sa.

Într-o conversație pe facebook cu jurnalistul Vadim Ungureanu, Vasile Năstase îl numește cu cuvinte necenzurateși chiar îl amenință.

Acesta îi zice ”haimana” și ”puță de cuc”, în plus îl amenință și cu răfuiala fizică. ”O să te gasesc neaparat, haimana cu porcoave de purice”, îi scrie Năstase jurnalistului Vadim Ungureanu.

Amintim că Vasile Năstase, fratele lui Andrei Năstase, a fost un adept înflăcărat al lui Iurie Roșca, este cunoscut pentru temperamental său. Acesta a amenințat și a intimidat jurnaliștii de la Euro TV, introducând cenzura la acest post și a înjurat-o pe fostul deputat Valentina Cușnir.

fb

tt

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By