Ghimpu și Usatîi într-un SELFIE în fața Parlamentului! Unde-i Dodon?

12038528_988407007868552_6161910493866832903_n

Liderul PL, Mihai Ghimpu a mers dis-de-dimineață în noul ”Orășel al Victoriei”, din fața Parlamentului unde și-a făcut un selfie cu președintele PN, Renato Usatîi. Ghimpu s-a arătat nedumerit că la acea oră nu l-a găsit pe socialistul Igor Dodon care a anunțat, joi seara, că va dormi în corturi împreună cu manifestanții.

”La ora șase dimineața l-am găsit pe Renato Usatâi dormind în cortul său, iar pe Igor Dodon nu, înseamnă că a dormit în cortul instalat în casa sa! Propun să instalăm corturi și în fața casei lui Dodon ca să doarmă și el afară, așa cum dorm copii de 18 ani, aduși de el în fața Parlamentului, nu în casa lor! Altfel se va distanța de popor și Usatâi îi va lua toate voturile la alegerile ordinare, că anticipate nu vor fi!”, a scris Ghimpu pe Facebook.

Screenshot_3

”Primul care a venit să vorbească cu noi. Am discutat despre plecarea a încă unui deputat din Alianță”, a adăugat Usatîi pe contul său.

Anterior, în jurul orei 02.00 noaptea, socialistul Dodon a postat câteva fotografii din ”Orășelul Victoriei” în care apare alături de Renato Usatîi și un grup de protestatari.

dodon usatii

Amintim că Usatîi și Dodon au instalat joi, la ora 18.00, cîteva corturi în fața Legislativului. Cei doi lideri au decis să anticipeze lucrurile și să le-o ia înainte celor din Platforma DA, care la fel urmau să instaleze corturi în scuarul Parlamentului.

Menționăm că DA, PSRM și PN au anunțat pentru duminică, 27 septembrie, proteste de amploare. Primăria, însă, a trimis o cerere în instanță prin care cere interzicerea protestelor în fața Legislativului.

You may also like

Comments are closed.

By