FLASH // Rudele lui Filat rămân ÎN AREST

caravita.jpg79.jpg

imagine arhivă

Magistrații de la Curtea de Apel au respins recursurile avocaților privind eliberarea din arest preventiv a rudelor fostului premier Vlad Filat.

Conform deciziei luate acum câteva minute, Ion Rusu, Vladimir Rusu, Igor Cijov și Tatiana Roșioru, acuzați în dosarul Caravita, rămân în arest.

”Au fost respinse recursurile. Fiecare din învinuit menține măsura preventivă anterior aplicată”, a declarat Adriana Bețișor, procuror în Procuratura Anticorupţie.

Screenshot_16

Screenshot_14

Pe 10 septembrie Judecătoria Buiucani a decis prelungirea mandatului de arest pentru 30 de zile a lui Ion Rusu (cumnatul și nașul de cununie al liderului PLDM), a administratorului ”Caravita” Igor Cijov, a lui Vladimir Rusu, nepotul lui Filat care este cercetat în arest la domiciliu și a directorului financiar „Caravita”, Tatiana Roșioru (25 de zile de arest.

Amintim că, în luna iulie, patru persoane din administraţia întreprinderii Caravita au fost reţinute şi ulterior arestate, fiind bănuite de spălare de bani, fapt care a cauzat prejudicii în proporţii deosebit de mari Băncii de Economii. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă până la 10 ani de închisoare.

captură: realitatea.md

You may also like

Comments are closed.

By