DEZMĂȚ într-un salon de frumusețe din capitală // VIDEO

salon

Poliția a descoperit o rețea de proxenetism care activa pe teritoriul mun. Chișinău din 2014. Rețeaua era camuflată sub activitatea de prestare a serviciilor de masaj.

„Saloanele de masaj” erau amenajate în apartamente închiriate de către membrii grupării, cât şi în camere, special amenajate, în incinta unui salon de frumusețe din Chişinău, unde tinerele prestau servicii sexuale contra plată. Fetele erau racolate sub pretextul angajării în calitate de maseuze.

Pentru a-și camufla activitatea criminală sub una legală, traficanții plasau anunţuri de acordare a serviciilor de masaj „relaxant” pe un portal specializat, costurile acestora variind între 500 și 1000 lei.

În urma perchezițiilor efectuate într-un apartament amenajat sub salon de masaj şi în salonul de frumuseţe vizat, oamenii legii au ridicat înscrisurile de ciornă, care reflectau veniturile obținute în urma activităţii criminale, telefoanele mobile folosite pentru recepţionarea apelurilor de la clienţi, cât şi tehnică de calcul cu ajutorul căreia erau plasate anunţurile.

În prezent, așa numitul, lider al grupării criminale este reţinut pe un termen de 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsa cu închisoarea de la 15 la 20 ani.

În acest caz a fost inițiată o cauza penală conform art. 206 al. 3) lit. b1) Cod Penal al RM (traficul de copii săvârşit de două sau mai multe persoane).

You may also like

Comments are closed.

By