13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

DESCOPERIRE MACABRĂ în casa unei profesoare din Iaşi

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

O fostă profesoară de geografie din Iaşi, România, şi-a tranşat soţul, apoi l-a transportat cu microbuzul şi cu un taxi, în 3 saci, la Târgu Frumos. Mai mult, anchetatorii au găsit capul bărbatului ucis în garsoniera celor doi.

Femeia de 65 de ani, fostă profesoară de geografie, şi-a ucis soţul cu sânge rece, i-a tranşat apoi cadavrul, după care l-a transportat ciopârţit în trei saci cu autocarul la Târgu Frumos. Odată ajunsă acolo femeia a solicitat unui taximetrist în miez de noapte să o transporte la intrarea într-o piaţă. Acolo a aruncat cei trei saci la o pubelă.

Taximetristul a fost cel care a alertat poliţiştii şi asta pentru că sacii miroseau îngrozitor şi în plus au lăsat urme de sânge în portbagajul său. Aşa a fost prinsă pensionara, iar oamenii legii au aflat ulterior că oribila crimă s-a petrecut în garsoniera celor doi soţi. De altfel, acolo a fost găsit şi capul bărbatului ucis.

Cadavrul tranşat a fost dus la Institutul de Medicină Legală din România pentru a se stabili condiţiile în care a murit bărbatul.

Fosta profesoară va fi dusă la o expertiză psihiatrică. Potrivit experţilor, primele indicii sugerează o boală psihică nedescoperită.

Sursa: Romania TV

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img