Ce spune Chirtoacă, pufnind în râs, despre „apartamentul” său din Bulgaria

chirtoaca.png789

Primarul Dorin Chirtoacă declară sus și tare că familia sa nu deține proprietăți peste hotarele țării, așa cum încearcă unii să-i incrimineze. Gurile rele spun că, pe lângă proprietățile din România, edilul ar avea casă și în Bulgaria, acolo unde și-ar fi petrecut vacanța alături de logodnică.

„Parcă aveam la București, am trecut în Bulgaria?”, a spus Chirtoacă râzând. „Poate să vă arăt factura de la hotelul în care am stat în Bulgaria? Dacă aș avea apartament în Bulgaria, aș sta la hotel? Astea-s enormități. Este exclus, nu am proprietăți în afara RM, fie în Bulgaria sau în București. Ceea ce avem, este la Chișinău, la țară, la Colonița, la Ignăței sau nu mai știu. De m-aș descurca cu ceea ce avem. Trebuie de făcut reparație la țară. Pentru mine, a avea un nume bun e mult mai important decât orice alt avantaj”, a spus Chirtoacă.

Conform declarației de avere, primarul de Chișinău deține un apartament în capitală, cu trei odăi, o treime din casa de la Colonița și o treime dintr-un teren cu suprafaţa de 0,09 ha, la fel din Coloniţa.

Amintim că în august primarul a fost surprins în Bulgaria, în compania unei blonde, iar de Ziua Limbii Române, primarul a anunțat că se însoară. El i-a cerut mâna știristei de la ProTV, Anișoara Loghin, în Piața Marii Adunări Naționale.

dd7ac0ed82defc83e825bd362ba843e9
chirtoaca loghin

Imagine: diez.md / captură: TRM

You may also like

Comments are closed.

By