Cavcaliuc dezminte: Poliția nu va aplica armele împotriva manifestanților din PMAN

politiao

Șeful interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc a infirmat și dezmințit informația precum că poliția ar fi primit ordin de aplicare a armei de foc împotriva manifestanților. Cavcaliuc susține că acestea sunt doar zvonuri lansate pentru a destabiliza situația.

”Poliția va acționa în conformitate cu legislația în vigoare și nu va admite instigații la violență, fie destabilizare a situației. Astfel, solicit organizatorilor și participanților la manifestație să colaboreze cu poliția în vederea menținerii ordinii publice” a spus Cavcaliuc în cadrul unei conferințe de presă.

Poliția a îndemnat toți participanții la manifestație să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică și să informeze polițiștii imediat ce observă un obiect suspicios, fie persoane dubioase, în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică, fie sunt martorii unei situații de destabilizare a ordinii publice la numărul scurt 902, sau să anunțe cel mai apropiat polițist.

Amintim că Platforma ”Demnitate și Adevăr” organizează în centrul capitalei acțiuni de protest împotriva guvernării oligarhice.

You may also like

Comments are closed.

By