4.2 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

Căutată de poliție pentru ce a făcut într-un supermarket de la Ciocana // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Femeia ce apare în imagini, este căutată de polițiști pentru că a furat un telefon mobil de model “Samsung Galaxy Young”. Furtul a avut loc într-un centru comercial din sectorul Ciocana.

Gestul femeii a fost surprins de camerele de supraveghere. Suspecta a observat telefonul mobil într-un coş şi l-a ascuns în geantă. Telefonul a fost uitat de către o altă femeie în momentul în care s-a apropiat de casă. În timp ce victima îşi căuta cu disperare telefonul mobil, suspecta nu a binevoit să-l restituie.

Ulterior victima a depus o plângere la poliţie, în temeiul căreia a fost iniţiată urmărirea penală pentru infracţiune de furt. Astfel persoanele care au recunoscut femeia cu ochelari, îmbrăcată în bluză de culoare deschisă, sunt rugate să informeze poliţia la 902 sau la 0 (22) 47-11-53, str. Voluntarilor 3/1.

Conform prevederilor legislțaiei în vigoare, suspecta riscă amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img