Bătaie de joc! Vrei să ai numele pe Statuia Libertății, donează bani pentru protestul Platformei DA. Vor să strângă 500 de mii de dolari

URSACHI2

Clanul Țopa și cei de la Platforma DA transformă protestele din centrul Chișinăului într-o afacere de succes. Aceștia au lansat pe un site din străinătate o campanile de colectare de fonduri pentru organizarea protestelor.

Într-un mesaj în limba engleză se vorbește despre protestul inițiat în PMAN și se menționează că pentru continuarea acestuia, organizatorii au nevoie de fabuloasa sumă de jumătate de milion de dolari, adică aproape 10 milioane de lei, ceea ce este o sumă astronomică pentru Republica Moldova.

Se pare însă că acțiunea nu se prea bucură de succes, întrucât în primele trei ore au fost colectați doar 3 dolari, foarte probabil să fi fost „donați” de organizatori pentru a testa cum funcționează sistemul.

Amintim că liderii Platformei au colectat bani și produse de la participanți și duminică, în timpul mitingului, asta chiar dacă tot ei afirmă că au ieșit în piață pentru a le întinde mâna oameniilor sărăciți.

Unele surse susțin că aceasta este și o campanile de colectare a fondurilor pentru crearea noului partid, despre care au anunțat duminică liderii Platformei, dar, se pare, au uitat că în Republica Moldova nu este permisă finanțarea partidelor politice de peste hotare.

Sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By